• VISIONÄREN

  Jag som har grundat Snälla Alice och designar alla örhängen heter Josefine och min ambitiösa vision är att förändra synen på vad som är traditionella örhängen. 

  Jag tror på snälla, praktiska och snygga smycken som inte ska framkalla allergier. Min dröm är att göra din vardag både enklare och mer bekväm med örhängen som alltid sitter i. 

  Min bestämda övertygelse är att detta är framtidens sätt att bära örhängen!

 • DIN VÄN

  Jag heter Marie och älskar att svara på alla era mail samt ser till att din order packas på vårt speciella vis.

  Eftersom jag har så många hål i öronen är Snälla Alice de perfekta örhängena vilket jag visar på de många bilderna du ser i shoppen och på sociala medier. Efter många års användning har jag därför blivit någon av en användarexpert och delar gärna med mig av mina tips till dig.

 • TILLSAMMANS...

  skriver vi Snälla Alices saga där vår dröm är skapa ett hållbart företag med stadiga värderingar och ett ödmjukt förhållningssätt.

  Vårt fokus är att endast använda de snällaste materialen med den bästa kvalitén och tillsammans med en tidlös design får du örhängen som du kan ha resten av livet.

VÅRA ÖRHÄNGEN

Snälla Alice örhängen är unikt framtagna av oss för att du tryggt och säkert ska kunna använda dina smycken dygnet runt och designade för att passa alla tillfällen. De är speciellt designade för att bäras dygnet runt. För oss är det därför en självklarhet att endast använda material som är allergivänliga, helt nickelfria och snälla mot huden.

Vi designar själva våra örhängen och vårt utbud växer ständigt. Vi har allt från klassiska pärlor till glittriga skönheter och stilrena designs. För att bidra till att minska "slit och släng"-användning är vår tanke är att de gemensamt har en tidlös design för att du ska kunna njuta av dom under en lång tid oberoende av tillfälligt mode som kommer och går. 

SE ALLA ÖRHÄNGEN