KÖPVILLKOR

FÖRETAGSUPPGIFTER

Snälla Alice är ett svenskt varumärke och drivs av det svenska företaget Screw my Beauty AB med organistationsnummer 559275-0904
Vi har vårt huvudkontor i Göteborg med adressen: 

Snälla Alice
Kyrkogatan 24
411 15 Göteborg

Email: info@snallaalice.se 

BESTÄLLNING 

Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt, för närvarande 25%. 

För att genomföra ett köp på www.snallaalice.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på snallaalice.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse och kvitto till din e-postadress. Är det något fel i orderbekräftelsen eller inte får någon ska du kontakta vår kundtjänst på info@snallaalice.se

Vi rekommenderar att du sparar orderbekräftelsen för att underlätta eventuell framtida kontakt med vår kundservice. Bekräftelsen utgör också ditt underlag på att du genomfört köpet.

BETALNINGSALTERNATIV

Klarna
Klarna erbjuder en rad olika betalningsalternativ: Swish, kortbetalning, faktura, kontokredit eller direktbetalning via bank. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av Snälla Alice. För Klaranas fullständiga villkor läs här.

LEVERANSVILLKOR

Beställningar packas senast nästkommande vardag. Alla paket skickas med Postnord och den normala leveranstider är ca 2-3 arbetsdagar. Försändelsen kommer direkt i brevlådan till angiven hemadress. Beställningar lagda på helger och helgdagar skickas tidigast vardagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@snallaalice.se.

Ej spårbar frakt ingår vid köp över 199 SEK och spårbar frakt vid köp över 999 SEK

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION

Privatkunder har enligt distansavtalslagen (enligt Konsumentverket) rätt till 14 dagars ångerrätt. Men hos Snälla Alice har du alltid 45 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 45 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. För att utnyttja ångerrätten kan du maila till info@snallaalice.se

Du har alltid garanti på de produkter du köper från oss (2 år), fel ska dock rapporteras inom skälig tid från att det upptäckts. Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se.

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker snarast möjligt men senast inom 30 dagar.

ANSVARSBEKRÄNSNING

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut. 

INTIGRITETS POLICY

Vi är måna om att skydda din personliga intigretet och vill att du ska känna dig trygg i kontakten med oss. Personuppgifter är information som kan bli sammankopplad med dig som privatperson, till exempel ditt namn och din kontaktinformation. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). När du lägger en beställning hos Snälla Alice, behöver du ange personuppgifter såsom: namn, adress och e-postadress. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. Dina personuppgifter kommer endast att lämnas ut till tredjepart för att kunna tillhandahålla dig våra tjänster eller vid krav från offentliga myndigheter, om de har laglig grund att få tillgång till personuppgifterna. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

Screw my Beauty AB, med organisationsnummer 559275-0904, är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. Notera att våra leverantörer av betalningslösningar, till exempel Klarna, behandlar personuppgifter som de hämtar från vår hemsida vid genomförande av köp och är själva ansvariga för deras behandling. Om du vill kontakta oss om behandlingen av dina personuppgifter, kontakta oss på info@snallaalice.se.

Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundtjänst på info@snallaalice.se.

Vi behandlar dina kunduppgifter för att:

  • Kunna hantera och leverera ditt köp.
  • Följa lagar och regler (t.ex. bokföringslagen)
  • Kommunicera med dig och besvara dina frågor när du kontaktar oss.
  • För att fråga dig om din upplevelse av oss och våra produkter.
  • För att påminna dig om en övergiven ”shoppingkorg”.
  • För att ge erbjudanden och inspiration till dig. Både genom nyhetsbrev, sociala medier, samt i övrigt online och offline.
  • Underhålla ditt eventuella kundkonto.

Vi försäkrar att vi aldrig säljer personuppgifter vidare.

TVIST

Eventuella tvister löses i första hand genom vår kundtjänst.

Som konsument har du, i händelse av tvist, rätt att ta tvisten vidare till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi har som policy att följa ARN:s rekommendationer. Du kan kontakta ARN via deras hemsida, www.arn.se (där du kan du också läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm) eller genom att skicka brev till ARN på adressen:

Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

Vi hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/