RETUR & REKLAMATION

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, då är det skönt att veta att det finns en kundtjänst att kontakta ♡

SAMMANFATTNING

Du har 45 dagars returrätt på ditt köp. Eftersom örhängen är en hygienvara så skall plomberingen vara obruten vid en retur eller byte. (Gäller ej om du köpte under vår kampanj under maj månad).

Vi har 2 års garanti på alla våra smycken.

DET ÄR ENKELT ATT RETURNERA:

1. Du lägger det du önskar lämna tillbaka i ett vanligt kuvert.

2. Frankerar med ett inrikes frimärke (du står själv för fraktkostnaden).

3. Ange ditt ordernummer utanpå kuvertet.

4. Skicka till:
Snälla Alice
Kyrkogatan 24
411 15 Göteborg

Så snart vi har fått in din retur och godkänt den obrutna plomberinger genomförs en återbetalning via Klarna och vi mailar samtidigt en bekräftelse på detta.

Har du frågor eller funderingar? Fyll i dina uppgifter så svarar vi så snart vi kan!

REGLER

ÅNGERRÄTT

Privatkunder har enligt distansavtalslagen (enligt Konsumentverket) rätt till 14 dagars ångerrätt. Men vi på Snälla Alice har vi valt att vara mer generösa och ger dig hela 45 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 45 dagar efter det att du har tagit emot varan.

Eftersom örhängen är en hygienvara så skall plomberingen vara obruten vi en eventuell retur eller byte.

Återbetalning sker på samma sätt som ordern betalats (genom Klarna). Själva återbetalning sker snarast möjligt, men senast inom 30 dagar.

GARANTI

Du har alltid 2 års garanti på de varor du köper från oss. Dock skall fel rapporteras inom skälig tid från att det upptäckts. Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

REKLAMATION

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Screw my Beauty AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Observera att Screw my Beauty AB inte står för returfrakt.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.