RETUR & REKLAMATION

ÅNGERRÄTT

Privatkunder har enligt distansavtalslagen (enligt Konsumentverket) rätt till 14 dagars ångerrätt. Men hos Snälla Alice har du alltid 45 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 45 dagar efter det att du har tagit emot varan.

Förutsättningen är att förpackningens plombering är obruten och att örhängena inte har använts innan returen. Öppnade och/eller använda örhängen återtas inte på grund av hälso- och hygienskäl. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. För att utnyttja ångerrätten kan du maila till info@snallaalice.se

Du har alltid garanti på de produkter du köper från oss (2 år), dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se.

För återbetalning kan vi komma att fråga efter personkonto- eller bankkontonummer. Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker snarast möjligt men senast inom 30 dagar.

Observera att Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

RETUR

Som kund står du själv för fraktkostanden och ansvarar för att returen kommer fram till SNÄLLA ALICE.

Kom i håg att plomberingen måste vara kvar för att kunna byta eller få pengarna tillbaka.

Så snart vi har din retur ska den godkännas av oss och efter det kontaktar vi dig och bekräftar nästa steg.

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

REKLAMATION

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Screw my Beauty AB AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se

Observera att Scre my Beauty AB inte står för returfrakt.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.